Skip to Store Area:

Petit Lou Fashion

U bent momenteel op:

Klanten Service

Algemene voorwaarden:

1.Algemeen: Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten betreffende verkoop, betaling en levering. 
Petit Lou houdt zich het recht voor deze algemene voorwaarden te wijzigen en/of uit te breiden.

2.Verkoopprijzen: De vermelde verkoopprijzen op de website zijn vaste prijzen inclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten.

3.Verzendkosten: Vast tarief van € 3,95 voor zowel brievenbuspost MET TRACK EN TRACE als aangetekende pakketpost á €8,05. ALLES wordt dus in ieder geval met een track en tracecode verstuurd. Past het niet in een envelop dan wordt het automatisch door ons als aangetekend pakket verstuurd. (Daar moet dus wel voor getekend moet worden!)

Door middel van deze wijze van verzending beperken we het risico van vermissing, schade of diefstal tijdens het transport van uw bestelling.

(Na overleg kan er ook via brievenbuspost zonder track en trace worden verstuurd indien dit vóór betaling via iDeal gebeurt).

Voorbeeld; Mocht er een pakket nodig zijn om uw aankoop in te versturen betaalt u dus € 3,95 i.p.v. € 9,25. (€8,05 (aangetekende) pakketkosten + €1,20 verpakkingsmateriaal. 

Boven de 75 euro nemen wij de verzendkosten binnen Nederland geheel voor onze rekening!
Boven de 150 euro gratis verzending in Europa tot 2kg. Anders €6,95 i.p.v. €15,50 (aangetekende pakketpost á €14,65 + verpakkingsmateriaal.)
Is het pakket zwaarder dan 2 kg. dan betaalt u €9,95 aan verzendkosten i.p.v. €22,- (aangetekende pakketpost á €21,15 + verpakkingsmateriaal.)

4.Betalingsvoorwaarden: De gedane bestelling dient vooraf betaald te worden, hiervoor zijn we aangesloten bij Ideal. U kunt van deze betalingswijze gebruik maken indien u de mogelijk heeft tot internetbankieren.
Mocht u gebruik willen maken van de mogelijkheid tot overschrijving dan dient u het verschuldigde totaalbedrag te betalen binnen 5 dagen.
Gedurende deze periode wordt uw bestelling voor u gereserveerd. Na ontvangst van het verschuldigde totaalbedrag ontvangt u een verzendmail, waarna de bestelling binnen 2 werkdagen aan u wordt toegezonden. Als na 3 dagen het verschuldigde totaalbedrag nog niet ontvangen is ontvangt u per mail een betalingsherinnering. 
Geschiedt de betaling vervolgens niet binnen 3 dagen dan vervalt de koopovereenkomst en wordt de bestelling terug in de winkel geplaatst voor verdere verkoop.

5.Annulering: De klant heeft het recht de bestelling te annuleren mits dit geschiedt binnen 2 dagen oftewel 48 uren nadat de bestelbevestiging ontvangen is.
De annulering dient via ons contactformulier te geschieden.

6.Levering: Na ontvangst van de betaling wordt de bestelling binnen 2 á 3 werkdagen toegezonden. Wilt u een extra snelle verzending op de eerstvolgende werkdag nadat de betaling is ontvangen, dan wordt er €2,95 extra in rekening gebracht.

7.Verzending: De artikelen worden verstuurd via PostNL. Petit Lou kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor schade of verlies tijdens of na transport door PostNL. Daarom geven wij de voorkeur de artikelen middels aangetekende pakketpost te verzenden.
Bij een bestelling boven de €300,- dragen wij de zorg voor een Zeker Pakket. De extra kosten komen voor onze rekening.

8.Retournering: De bij Petit Lou gekochte objecten kunt u ruilen of retourneren,  u dient dit verzoek schriftelijk binnen 48 uren in te dienen via mail. Na overleg worden artikelen alleen retour genomen als ze onbeschadigd, in de oorspronkelijke staat zijn en in de originele verpakking. U krijgt het aankoopbedrag zo spoedig mogelijk terug gestort op uw rekening.
Kosten voor retourzending en ruiling komen voor rekening van de koper. Onvoldoende gefrankeerde verzendingen worden niet aangenomen. In geval van een aantoonbaar en erkend gemaakte fout door Petit Lou zal deze zorg dragen voor de kosten van retourzending en wordt het aankoopbedrag aan u terugbetaald.

9.Website: We zijn niet verantwoordelijk voor eventuele typfouten op de website waardoor de productbeschrijving en/of verkoopprijs onjuist zou kunnen worden weergegeven.
Indien zich dit voordoet zal de fout in de tekst en/of de prijs door Petit Lou worden aangepast.
Tevens kunnen de kleuren van de kleding iets afwijken (door verschillende omstandigheden) van de werkelijkheid.

10.Privacy: Petit Lou zal de persoonsgegevens vertrouwelijk behandelen en niet beschikbaar stellen aan derden.
De persoonsgegevens worden alleen gebruikt voor het uitvoeren van de bestelling.

11.Klachten: Wij streven naar optimale tevredenheid bij onze klanten. Mocht er onverhoopt een klacht zijn dan worden wij hierover graag van op de hoogte gesteld.
Er wordt dan samen met de klant gezocht naar een geschikte oplossing.

12. Vragen: Via ons contactformulier kunt u iedere vraag waar u een antwoord op wilt gerust stellen.